slide-pages

Testimonials

Povesti de fotografi

De câte ori am fost alături de echipa Adventure Photo Team am avut parte de ture inedite. Am fost alături de ei prin satele din Ţinutul Pădurenilor pentru a descoperi tradiţii ce riscă să se piartă sau în munţii Apuseni sau Şureanu, pentru a ne încărca cu energia unei lumi ce stă atârnată în veşnicie. De fiecare dată am putut combina două pasiuni: dragostea pentru munte şi pentru oamenii ce păstrează tradiţii, pe de o parte şi, de altă parte, pasiunea pentru fotografie. La toate aceste se adaugă ceva inedit: poveştile. Într-un fel sau altul trăim în lumea poveştilor. Imaginile noastre ascund poveşti venite din sufletul nostru de fotograf.
Am cunoscut echipa Adventure Photo Team ca find oameni ce le plac călătoriile. Ne-au legat prietenii şi am format o echipă care a pornit în realizarea de noi proiecte. Şi, nu în ultimul rând am spus poveşti de fotograf despre locuri pe care le descoperim.

Grigore Roibu artist.A.FIAP

Acum un an și câteva

Acum un an și câteva zile am fost în prima tabără foto cu Adventure Photo Team, după care a urmat alta și alta și alta și alta și …… le așteptăm cu interes și pe urmatoarele indiferent unde, în Șureanu, Retezat sau altă locație. Am fotografiat, am învățat, am glumit, ne-am distrat și nu ne oprim.

Sper să ne vedem curând (la un Gulas de ăla picant facut la ceaun).

Sandu Filep

Am fost cu ei

Am fost cu ei si a fost fain. Stiau multe si au avut mancare buna. M-au dus pe munti. A fost ceva foarte frumos.
Petru Craciunoiu Jr.

Craciunoiu Petru

Nu pot sa cant, sa

Nu pot sa cant, sa pictez si nu stiu sa scriu ce simt, asa ca nu imi ramane decat fotografia, pentru a-mi exprima sentimentele. Nu am decis sa fiu un fotograf, mi s-a intamplat sa pic in aceasta lume. Da in aceasta lume minunata pe care am descoperit-o pas cu pas alaturi de o ,, gasca “‘ nebuna , ciudata si dezinvolta pentru inceput dar in esenta o echipa de profesionisti care fiecare stie ce are de facut in orice moment si in orice locatie. Asa zisa gasca se numeste Adventure Photo Team care de fapt este o ECHIPA minunata care te ajuta, te invata, te distreaza si nu in ultimul rand iti deschide apetitul pentru frumos indiferent daca vorbim despre natura sau arta fotografica. Ce pot sa spun mai mult decat un sincer MULTUMESC pentru momentele petrecute impreuna pentru locurile magice pe care le-am surprins cu retina sau cu lentila aparatului foto pentru povestile frumoase, lectiile invatate, prieteniile legate, magia muntilor Sureanu , Retezat, Latoritei si Parang toate acestea insumate inseamna Aventure Photo Team. Daca doresti cu adevarat sa descoperi sa explorezi sa inveti vino cu noi si vei trai o experienta inedita .Viata e ca o fotografie alb-negru foarte buna: ai alb, ai negru si ai o multitudine de alte nuante printre ele, haideti sa descoperim nuantele impreuna !!

Multumesc !

Cazan Florin Marius

First trip in Romania

I was very well looked after on my February 2017 trip to the snow covered mountains. The team were helpful and welcoming and certainly had all the knowledge, skills and experience needed, to get me to the right locations and take some great photographs. As a keen photographer and a fan of new and more unusual travel experiences, I would certainly recommend Adventure Photo Team.

Regards, Philip

I was there

Required Field

What is your full name?
What is your email address?
What is your company name?
What do you think about us?